Haha .. whaT happen t0 me??!

Hye uallss ...Sehat engGak sih ... !lupe ahk beri salam ..Assalammualaikum ualls ...(hah jawaB2)...





Nak bercerita lah ...
hAhah Lem0nade kaw sENGAL ! macam mana b0leh jatuh tersembam nie ..haha tadi kat sek0lah aku jat0h..malu giler ahk.!nak tahu kat mana aku jatuh..Hahax dekat dalam t0ilet .. mulanya nk keluar dari t0ilet. Maklumlerr kwan da tunggu lama kan.. siap bagi time unt0k kluar dari t0ilet lagi .. Sebel0m timing kawan tu nak bermula aku dah bukak pintu dah . Ingatkan nk buat tekEj0t kawan.. lAst2 aku yang terkej0t ber0kk! .. Sebab ape taw.. baru aku nak melangkah keluar dari pintu .. Derrr.. kain aku tersangk0t dekat kepala paip .. perh ape lagi maka terjat0hlah aku disitu tanpa belas kasihah ..hahahha!
Dah jatuh.. bangun balik. sakit giler ahk badan sEbab butat aksi sUperMAN ala2 versi0n dalam t0ilet .. haha! aku bukan nak nanges tapi Gelak macam 0rang gilerr ..sebab first time jat0h ter0k macam 2 .Baju da basah and k0tor .. bau t0ilet laGi !! Ape puun x b0leh daa~ nak tak nak sampai cikgu math puun thu .. Naseb baekk kwn sudi c0ver baekk untuk akuh ..hUishh perkara yang tak disangka-sangka.




N0takakiku: Lain KALI berlaku accident yang tak diingini .. secare tiba2 jerr . Jat0h macam situasi diatas.. anda digalakkang bangun .Buat mcm orang b0doh .. xde ape2 berlaku k..

sEpetang bErsama~

Hye peeps.! okey2 faster Lem0nade ...
Haha entry smalm dibawa kepada hari ini ..."sePETAng berSAMa"..
Semalam best giler dapat kelUar ngn member2 lama akUh..



Rindu punya pasal.. tak dapat LepakiNg pun tak pe ..
Janji dapat bersua muka~
Dimana??
DI library laH..
Kenapa library??
Suke hati larh..

Semalam mood belajar... akuh nk study math.and mntak tunjuk ajar dari kawan.Tak belajar punn.kite0rang gelak2.,sembang2 n p0sing2 dalam library ..
tak Percaya... 0wkeyy lets da picture talked ab0ut it.


 Amy.,Nur shahira and me.~
 Lem0nade stUdy l0rh.~

With eyza.!
 We're sUper cool!~

 Nur Shahira with me.~

 WE're.

 HAHa.akUh yg seNgal!
Terbaikk!


Notakakiku:Jadilah diri sendiri..kawan selamanya~

Tentang GadIs~!i kn0w m0vement...



HAHa.,annyi0sayo..!t0day  i w0uld like t0 sharing a st0ry t0 ualls k..sharing is caring..tak giTu nYah!this entry just f0r girl teenager like me 0k!0wykeyy2 tadi di sek0lah budak2 perempuan telah mngikuti satu pr0gram..~Pr0gram ape tahu tak???Hah ni yang nk bgtahu ni..PR0GRAM Saya TAHU..??!Saya TAhu???!Yeahh.!pr0gram ni dianjurkan 0leh K0TEX.Ape itu k0tex...?Tuala wanita lah.. Derrr.. 2 pun x tahu kerr...(Kami memahami wanita dan ingin berk0ngsinya dengan anda)..

Dalam hidup ini,kita dihujani dngn pelbagai MIT0S yg mnyukarkn kehidupan.
Apabila kamu  mengetahui kebenaran, ia harus dik0ngsi bersama.
M0ga-moga ringanlah sedikit bebanan hidUp ini..

Petikan ini diambil dari sample bUku yg telah diberikan scara percuma kepada semua pelajar prmpuan termasuk akUh!!S0 bila baca buku ni kita dapat macam2 pengetahuan.. nak tahu ape??kite dapat mngetahui apa itu seks.,persahabatan.,P!M!S! ., Apa itu senggugut.,pnjagaan diri n macam2 laH.

Saat yg akUh suke pabila Kak RINI ZULKIFLI. AF5 tUrut hadir ke sek0lah kami untuk beri ceramah tentang wanita laH!!aww2 i sUka nYah.. dengan lagaknya yang sp0ting Abes.. sEmua 0rang sUka..~


 Kak Jijie n Kak Rini





N0ta kakiku Kepada semua wanita:Jangan takut untuk mengenali tubuh kita.
Mulakan hidup dengan sesuatu yang baru dan usah gentar..!

Gunekan Lah jenama tuala wanita:K0Tex! kelak anda akan mengatakan SAYA TAHU!
Assalammualaikum..~
Hye peeps!! kalau da jawab salam.. Lem0nade ...sygss awk!0k2 nampak tak vide0 kt bawah.Hahahha.. anda di galakkan untuk pasang telinga selUas telinga gajah kerana vide0 ini mmerlukn kepekaan anda untuk mendengar..



video




0wkeyy first 0f all..mntak maaf sangat2 sebab nie pertama kali Lem0nade Ell bUat vide0 yg sUper HAmPeh !!!ekikiki...bl0m cuba bl0m tahu kan.kalaU anda dapat mndengar sUara sy yang mcm katak PURu..TAHNIAH saya ucapkan.,tapi kpda yg tidak jelas untuk mndengar..,sy rasa anda dgn segara perlu brjumpa d0ktOr pakar pEkak pndENgaran.,wuhahaha!!(chill larh.!x mo mara2..).

Harap mesti k0rang tak paham ape yg aku ingin kabarkan..!Ini cerita pasal se0rang manusia yg tak puas hati dgn ex mmber2 aku kt SMKSK .Manusia ini syhc0 dan mmpunyai matallity yg kureNg sIuman.Faceb00k di jadikn tmpat untuk mnusia syhc0 ini memaki hamun mmber2 ku.Da larh kau buat fB nama bkn2..KamI sendiri tlh mlakukn penyiasatan.,dan kami tlah mmnta maaf jika mlakukan kesilapan yg lalu.,tetapi tidak dapat mengesan tuan empunya diri.Tapi x apa..segala apa yg kau fitnah pasti ada balasannya kelak.

N0ta kakiku: Kenapa harus ada sifat dendam dlm diri sese0rang..Jika rasa tidak puas hati selesaikanlah dgn cara yg terbaik.,tidak perlulah mlakukan benda2 yg negatif hingga mnyebabkan keadaan mnjadi buruk.

Jar 0f my heart .




Huahuahua .. hye pak cik mak cik??!pekaba0??! sehat?? kalau tak telan larh ubAt cepat2 ..hihi.
owkeyy2.. back to the t0p ..da lame Bel0g ni di tinggalkan 0leh tuannya(tuan bl0ggie xde kesempatan lah)..isyk3! da bErhabUk la 0iyy ...(nak kemas kini laH nie) ..hahax !Actually aku sEb0k dengan sek0lah n tak ade masa nk up to date .. s0rry Genk !!Entah sampai kapan aku harus..,Menunggu sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani...Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu..(Zavilia band).Tatkala aku termenung kenapa aku teringatkan kaw??!! please la jgn mUncul lagi di fikiran aku.Sudah lama berlalu..aku da lupakan kaw.dan kenapa di saat aku sudah melupakan kaw..tiba2 aku terdengar balik nama2 kaw di sek0lah ??! seri0usly kaw yg istimewa walaupun hatiku kecewa..dan aku tak kan lupa itu .

heyy ualls..

slam uwkwah..

Membawa diri yang sepi..satu ungkapan yang unik kan..meneruskan hidup selagi hidup..penat giler dengan wedding my kak l0ng with abg Shah..upss..abg l0ng larh!!h0pe k0rang bahaGia hingga akhir hayatt k.hUrm...happy sangat saudara2 kedah mai sini..,Bell keja sek0lah da siap??!humm..okeyy lUsa nak turun Perak pUlak !!kenduri brlah sane..nanti p0sing chantekk kt sana pUlakk k..haha!


Noata kakiku:haha !berjalan-jalAN JuGal.h0mew0rk mesti siap taww>>!

akUh Bila marah??!!



WTF!!keluarkan statement kat sini lagi aquh pUAS>>!saya x pernah nk mer0sakkan hubungan orang taw.....aq benci lelaki!!kenapa tipu aq??kenapa x ter0s terang jerr...k0 pikir aq niyy tUnggul batu???!best kerr maenkan perasaan orang??k0 nak aq maenkan perasaan kaw balik??!!aq n0 hal...belakang cerita gf k0 ckp semuanya!!gf kaw dgn kaw sama jerr..bkn nk cakap ter0s terang b0leh lagi belak0n jdi adik kaw..!!!!!k0 thu hati aq niyy sakit...air mata aq smpai kering sebab kaw.??!kaw belaGak baek arh....aq benci kaw!mane janji kau dUlu..WTH!nasib baek aq ade hati lgi.klau x da hati lame aq maki balik prmpuan 2.sangg0p kan k0 maenkan perasaan 0rang??!!erh k0 niyy ade 0tak ke tak??!erh aquh tak mati lah klau xde laki..nk usha aq klau da ade gf punn gUnela strateGi yg smpai gf kaw x tahu...im beautiful..d0nt you???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
_____________________________________________
sEkadar uNtuk meNc0ret-carEt di rUang hati kEhidUpanku..kamsaHamnida
_____________________________________________